За няколко зодии настоящата седмица ще служи като напомняне да спрат

...
За няколко зодии настоящата седмица ще служи като напомняне да спрат
Коментари Харесай

Трите зодии, които трябва да преосмислят и подредят живота си тази седмица

За няколко зодии настоящата седмица ще служи като увещание да спрат да се придържат към това, което към този момент не е в сходство с същинското им Аз , описват от.

Нов астрологичен сезон е налице, насочвайки  фокуса към дома от вашата рождена карта, който принадлежи на Дева . Това значи, че е време да се организирате! От 22 август до 22 септември Слънцето ще внесе сила и изясненост в тази област от вашата диаграма, дружно с тематики, присъщи за Дева, като здравни процедури, ежедневни отговорности и цялостна вглъбеност.

► 

Освен това Меркурий – планетарният шеф на Дева – се изравни с трансформиращия Плутон на 22 август , което от своя страна основава портал на просветление, може би част от който е бил скрит от вашето схващане.

Независимо дали става дума за желанието да разгледате по-задълбочено тематика, която е табу за вас, или може би да преразгледате значим диалог - изключително по време на назадничав Плутон - нещо безусловно ще изникне в полезрението ви . Затова не забравяйте да обмисляте и използвате думите си рационално.

А като стана дума за ретроградност, настойникът на промените Уран – планетата на протеста и нововъведенията – ще стартира противоположното си пътешестване през Телец на 24 август, последвано от прекосяването на Меркурий към търсещите естетика Везни на 25 август.  Меркурий във Везни е превъзходен миг за договаряния и сключване на договорни съглашения. На 27 август Луната ще се обнови посредством методичния знак Дева, тъй че не забравяйте да определите желанията си. Опозицията на Венера със студения и отдалечен Сатурн на 28 август също може да ви накара да разграничите задълженията от удоволствията.

Ако вашият безоблачен знак (зодия) и/или изгряващ знак (асцендент) инцидентно попадат измежду тези в галерията, време е да преосмислите и подредите живота си:
 Трите зодии, които би трябвало да са по-внимателни тази седмица  Трите зодии, които би трябвало да са по-внимателни тази седмица  Трите зодии, които би трябвало да са по-внимателни тази седмица  Трите зодии, които би трябвало да са по-внимателни тази седмица
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР